vineri, 14 iunie 2024
23.1 C
București

Horia Ghibutiu : Azi am pătruns în șantierul Grivita 53 unde se va afla primul teatru construit din inițiativă privată în ultimii 80 de ani și primul din istoria culturală a României construit de comunitate

Adoptă o carteHoria Ghibutiu : Azi am pătruns în șantierul Grivita 53 unde se va afla primul teatru construit din inițiativă privată în ultimii 80 de ani și primul din istoria...
Azi am pătruns în șantierul Grivita 53 unde se va afla primul teatru construit din inițiativă privată în ultimii 80 de ani și primul din istoria culturală a României construit de comunitate.
Cu scriitoarea și regizoarea Chris Simion-Mercurian sufletul acestei edificări demne de întreaga admirație, întâlnirea nu putea fi decât luminoasă! Am văzut cu ochii mei cum parterul, sala mare și etajul 1 sunt gata (la roșu). Luna viitoare, demarează lucrările pentru interior.
Dar pentru asta, e o nevoie vitală de fonduri: lipsesc 500.000 euro pentru ca pe 31 Decembrie 2024, Grivița 53 să fie un spațiu funcțional.
Vă rog să ctitoriți această lucrare unică și să intrați pe www.grivita53.ro, pentru a afla cum puteți da o mână de ajutor!

Check out our other content

Check out other tags:

Most Popular Articles

Descoperă mai multe la Paladin | literatura | filosofie | istorie

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura