De câteva ori pe an, încercăm să ne răsplătim cititorii care ne sprijină cu un cadou aparte: o revistă digitală (click-ul descarcă un .pdf), în format pregătit pentru telefonul mobil (nu încercați să o citiți de pe desktop/laptop, că nu e ce trebuie).

Vrem să le mulțumim în acest fel tuturor celor care donează pentru a ne susține jurnalismul independent, precum și tuturor celor care sunt abonați la newsletterele noastre.

Am decis ca acest număr să facă o excepție și să fie „la liber”, pentru toți cititorii noștri care vor să o descarce. Vrem să ne cunoașteți mai bine și să îndrăzniți să veniți mai aproape (nu mușcăm). 🙂

Și am reușit! Pe lângă Voicu Bojan (de-al casei), avem în acest număr semnături de la Adina Rosetti, Ana Maria Sandu, Marian Truță și Alexandru Lamba. Alături de poveștile lor sunt textele membrilor redacției, dar și o nestemată scrisă de o jurnalistă din Ucraina.

Am ales să ilustrăm revista tot cu ajutorul Mariei Dimancea, care a pus atâtea detalii în fiecare ilustrație, încât am hotărât să le tipărim în format mare și să le punem pe pereții redacției. Pe lângă desenele ei s-au strecurat și două încercări de artă digitală făcută (legal) cu MIdjourney AI. Numai bine pentru a isca o dezbatere!

Nu mă mai lungesc la scris, revista o puteți descărca accesând acest link: Album iarna 2022 PressOne.

mai mult la /pressone.ro/nostalgia-in-prea-multe-cuvinte-revista-pressone-pentru-iarna-lui-2022

Lasă un răspuns